5 tips til billigere tjenester

billigste tjenester

Ute etter en rimeligere hverdag? Ser du etter måter å få rimeligere tjenester og billigere produkter?

I denne artikkelen tar vi oss 5 tips til hvordan du kan berike din personlige økonomi gjennom billige tjenester og produkter som alle bruker!

 

1. Lag et budsjett

Først av alt, alt et budsjett! Budsjettet bør definere dine faste månedlige kostnader, hva du bør bruke, og hva du antar at du vil klare deg på. En tommelfingerregel er på å multiplisere summen du kommer fram til med 1,10, slik at du har 10% å gå på, dersom det viser seg at det ikke stemmer.

2. Spare penger er lurt..

Å spare penger handler om å ha penger til overs når tilfeldighetene inntreffer. Alle som har levd noen år forstår at kostnadene kommer når man minst aner det. Plutselig ryker oppvaskmaskinen og man må investere i ny. Eventuelt oppdager man lekkasjer som gjør at man må bytte gulv. DIsse formene av kostnader er umulig å forutse, og man må derfor spare til uforutsette hendelser. Vi anbefaler alle å spare et minimum av 500,- per måned, men gjerne mer om øknomien tillater det.

3. Elimentere kostnader på forsikring

Forsikringer består av dekning og pris. Mange betaler alt for mye iforhold til hva de skulle betalt. Dette gjelder reiseforsikringer, husforsikringer, bilforsikringer og innboforsikringer. Et godt råd er å bruke forsikringtest sin tjeneste for sammenligning av billige forsikringer

 

4. Redusere kostnader for bredbånd

Bredbånd er nok en tjeneste mange betaler for mye for. Produktet i seg selv består som ofest av bare MB/s og pris. Derfor vil det være klok å sette denne ut på anbud som en enkel måte å spare litt ekstra. Tjenesten Bredbåndtest.no lar deg sammenligne og finne både billig bredbånd, og gir deg samtidig en prisoversikt for bredbånd.

 

5. Sammenlign mobilabonnement

Her er også et område hvor du kan spare mye. ved å finne billigste mobilabonnement har du mye å spare. Spesielt dersom husholdningen din består av flere personer. Sett i gang og sett telefonabonnementene dine på anbud i dag.

Håper tipsene gav deg litt hjelp på veien mot et mer økonomisk behagelig liv.